Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.frisegroomingstudio.ro

Site-ul www.frisegroomingstudio.ro este operat de societatea LILIALM & CIOCIU & MARTIN SRL, cu sediul în Timișoara, STR. MARTIR MARIA ANDREI BLA107A, JUD.TIMIȘ, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J35/636/2019.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.frisegroomingstudio.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii site-ului www.frisegroomingstudio.ro în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea site-ului www.frisegroomingstudio.ro și a terților cu care frisegroomingstudio.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe site-ul www.frisegroomingstudio.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar frisegroomingstudio.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]